Damia and Danish FotoPage


My name: Mama Damia Danish
My Fotopage: http://damia.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
ifah daud
Latest entry:Cameron Highland
It has been ages since i've last updated this photo blog. Yay! now i hope to update it on regular basis. Lets start with our recent trip after a while. We had the opportunity to visit Cameron again (together) after 5 years. The last trip was when Hariz was still inside Ummi womb. 2 cars makes a convoy, ours and Hazril n family (plus Opah n Atuk Sg Siput). We visited Kak Yong Sarimah n family and spend a (very cold) night at her house. The boys seems so excited, except Hariz isnt fond of horses, not... View this Fotopage entry
Thats all the berry we ate
Danisha Danisha
Latest entry:Idlan at 6 weeks
Sorry la, mama bz sesangat so gambar Idlan tak sebanyak zaman Nisa dulu, sian gak kat Idlan...tapi ni latest Idlan at 6 weeks... View this Fotopage entry
Mohd Irwan Effendi Mohd Nordin
Latest entry:Ammar Adruce Effendi
Jarang sekali ada gambar sal si kecik nie.....so interpreme la adruce ya.... View this Fotopage entry
Mardiana Fairul
Latest entry:WE'RE MOVING
Dear friends, We're moving now. Latest update 'bout us please click to http://sweetlullaby09.blogspot.com Thank You. Regards; Mardiana View this Fotopage entry
Muhammad Akasyah Azali
Latest entry:Muhammad Adryan Azali@Angah
Muhammad Adryan Azali dilahirkan tepat pukul 7:29am pada 14hb Mac 2009 bertempat di Hospital Sultan Abdul Halim, Sg Petani, Kedah. Bayi yang seberat 3.98kg ini dilahirkan secara normal dan mempunyai ketinggian 57cm. (Angah telah berjaya menewaskan Along=3.65kg;52cm) :-D View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
sYuDz aNuAR
Latest entry:I have moved
I have moved to below website. Any activities will be updated there, ya. This page will remain here until god knows when. :-> Thanks for all the support and see you in my new page. http://syudz.blogspot.com View this Fotopage entry
With collegues and boss!
Faiz Jannah
Latest entry:Update!!!Mamam!!
Memula Update roti dulu..... Kemudian kek pula! ;-) View this Fotopage entry
budak kena tinggal ngan bapak
Jon Leen
View this Fotopage latest entry
SAYA!
Suzana Baharim
Latest entry:TULIP MAY 2008
awal may lalu, musim tulip so apa lagi drive le ke niigata sana..yg dkt2 pun ada but ladang nye kecik dan dah byk kali pergi...first skali kami singgah niigata university ada perjumpaan pelajar kat sana, dapat mkn nasi ayam free..then bertolak ke nakajyo sambil menghirup udara segar bertiup dari laut jepun(JAPAN SEA). sampai kat ladang tulip terus kami bergambar memandangkan cuaca macam nak hujan...elok je abis bergambar, hujan pun turun mencurah2,, sambil tunggu hujan, kami ramai2 mkn aiskrim......kat lam ... View this Fotopage entry
alias afishah
Latest entry:anis dan fahim di nexus karambunai
View this Fotopage entry
harris fadhilah
Latest entry:hokkaido..
gamba2 yang telah dirijek untuk dicuci dan dimasukkan dalam photo album aku..ada banyak lagi gamba yang lawa,tapi telah dinyahlupuskan...hokkaido cantik sesangat..paling x tahan masa senja..dengan awan nya dan langit yang lawa,membuatkan aku terkhayal banyak ari lah jugak..ada satu scenery tu sebijik aku tgk macam dalam pelem pgl..subhanallah..cantik sungguh.. View this Fotopage entry
karl dan bopan kat kopitiam,sapporo
Jaja Jamal
Latest entry:Sotsugyoushiki Iwate University 2005
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016